Contact informatie

Neem contact met ons op.

icon_widget_image 09:00 - 17:00 icon_widget_image Maquettebouw Walraven, Rooseveltstraat 18V 2321BM Leiden icon_widget_image +31 615 331 046 icon_widget_image info@maquettebouwwalraven.nl
Maquettebouw

Boot Maquette

OVER ONS

Maquette van een boot.

Maquette van een boot laten maken? Gooi dan uw ankers uit en meer aan bij Maquettebouw Walraven. Wij helpen u aan wal. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring en staan bekend om onze kwaliteit, betrouwbaarheid, open communicatie en snelle leveringen. Wij hebben zeer veel kennis over allerlei soorten maquettes en helpen u graag verder met een maquette van een boot, groot of klein!

Waarom een boot maquette laten maken?

Een maquette van een boot geeft een realistisch beeld weer. Zeker wanneer u ervoor kiest om een opengewerkte boot maquette te laten maken door ons. Op die manier kunt u, en uw klanten, de binnenkant van de boot zien en alle ruimtes die er zijn, waarbij goed alle afmetingen ten op zichten van elkaar te zien zijn, evenals de kleurstellingen. Wanneer u plezierjachten of plezierboten wilt verkopen, zal dit zeker spreken tot de verbeelding van uw klant. Maar ook als u op een grote vakantiebeurs staat met een prachtig model van het cruiseschip waarmee de toerist op reis kan, gooit u hoge ogen. Een maquette boot staat mooi als presentatie of vormt een ideaal en uniek geschenk.

Hoe maken wij een boot maquette?

Voor het maken van een boot maquette gebruiken we allerlei technieken. We zullen de bouwtekeningen nauwkeurig bestuderen voordat we van slag gaan waarbij we ook advies kunnen geven over het plaatsen van een stofkap of presentatie op een sokkel. Ook kan de maquette uit meerdere lagen bestaan die uit elkaar gehaald kunnen worden, zodat u ook werkelijk in de boot kunt kijken. Ook kan de boot deels open worden gewerkt, zodat in een oogopslag alles duidelijk is. Wij werken met een lasermachine en doen kleine onderdelen met de hand. Maquette materialen die wij onder andere gebruiken zijn bijvoorbeeld, hout, kunststof, raku-tool, karton en/of piepschuim. Bij een boot zijn aluminium of andere metalen ook bespreekbaar. Alles kan in elke gewenste kleur gespoten worden. Tevens kunnen wij water weergeven voor een extra effect.

Direct uw boot maquette laten maken

Wij kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft over de boot maquette of u wilt direct een 3D maquette laten maken van een boot. Neemt u gerust contact met ons op! Wanneer u direct meer informatie wenst of kennis wilt maken, kunt u ons het beste bellen via (+31) (0)6-15-33-10-46. Een mail versturen kan naar robert@maquettebouwwalraven.nl of vul ons online contact formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Bij uw offerte aanvraag ontvangen wij graag zoveel mogelijk informatie over uw project om de juiste maquette kosten te beramen en een passend aanbod te kunnen doen voor de maquette van uw boot.

WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN

Een overzicht van onze maquettes.

Gedetailleerde maquettes op een grote schaal.

Waarbij de omgeving belangrijk is voor het nieuwbouw project.

Offshore en industriële modellen.

Prototypes, voertuigen, inklapbare woningen.

"Tijdens de voorbereiding van een presentie van een groot nieuwbouwproject, zijn wij in contact gekomen met Maquettebouw Walraven. Ik heb ze gevraagd om mee te denken in de realisatie van de maquette waarbij we gezamenlijk, in open dialoog, tot een prachtig eindresultaat zijn gekomen. De opdrachtgever was zeer tevreden over de maquette behorende bij het ontwerp. Ik heb de samenwerking met Maquettebouw Walraven ervaren als professioneel, ambachtelijk en zorgzaam waarbij de enorme dosis gedrevenheid en enthousiasme zorgt voor een prachtig eindresultaat."
www.michielsenarchitecten.nl

Paul Michielsen

Een nieuwbouwproject komt als het ware tot leven door er een maquette van te laten maken. Op een presentatie is het voor bijvoorbeeld omwonenden gelijk duidelijk hoe een plan er uit kan komen te zien. Nadat de details – prijs, uitwerkingsniveau etc – is overeengekomen, wordt de maquette uitgewerkt in onderling overleg tussen de architect van het plan en Maquettebouw Walraven. Na afloop van de presentatie krijgt de maquette een mooi plekje op kantoor of wordt deze geschonken aan een eventuele samenwerkingspartner. De samenwerking met Maquettebouw Walraven waarderen wij zeer.
Bogor Projectontwikkeling

Hilde Bouter

"Wat als zeer prettig is ervaren door ons bij het samenwerken met Maquettebouw Walraven was het directe en duidelijke contact. Na onze aanvraag voor een maquette is er gelijk telefonisch contact geweest voor een afspraak bij ons op kantoor. Hier hebben we het hele project goed kunnen uitleggen en de mogelijkheden voor een maquette besproken. Hierdoor was het voor iedereen duidelijk wat wel en niet op de maquette te zien zou zijn. Twee dagen later kregen we de offerte welke keurig binnen onze begroting viel. De architect heeft alle benodigde tekeningen voor Maquettebouw Walraven in orde gemaakt. tijdens het maken van de maquette werden we keurig op de hoogte gehouden door foto’s en een afspraak. Hierdoor hadden we een goed beeld en was een aanpassing van het plan geen probleem om nog verwerkt te worden. Het was een hele prettige samenwerking met een schitterende maquette als resultaat."