Contact informatie

Neem contact met ons op.

icon_widget_image 09:00 - 17:00 icon_widget_image Maquettebouw Walraven, Rooseveltstraat 18V 2321BM Leiden icon_widget_image +31 615 331 046 icon_widget_image info@maquettebouwwalraven.nl
Maquettebouw

Maquette Gebouw

OVER ONS

Maquette van een gebouw.

U wilt een maquette van een gebouw laten maken? Bij Maquettebouw Walraven hebben wij ruim 25 jaar ervaring en staan garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid, open communicatie en snelle leveringen. Wij hebben zeer veel kennis over allerlei soorten maquettes en helpen u graag verder met een maquette van een huis. U hoeft dus niet verder te zoeken. Wilt u meer weten over het laten maken van een maquette van een gebouw? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

Waarom een maquette van een gebouw?

Een gebouw maquette kan handig zijn voor vele doeleinden. Wanneer u een verkoop maquette wilt bijvoorbeeld. Of een presentatie maquette nodig heeft om goedkeuring te krijgen. Het kijken naar een echt miniatuur model geeft altijd een beter beeld dan een platte (digitale) tekening. Wij kunnen uw gebouw maquette zodanig maken dat deze gemakkelijk zijn mee te nemen is en daarna als prachtige decoratie op kantoor de aandacht kan trekken. Alle soorten en maten kunnen wij u leveren in een enkele of meervoudige oplage. Wij maken ook stofkappen of sokkels.

Hoe maken wij een maquette voor vastgoed?

Voor het maken van een vastgoed maquette van een gebouw gebruiken we verschillende soorten technieken en machines. We zullen ten eerste bouwtekeningen nauwkeurig bestuderen waarbij we ook advies kunnen geven over het weergeven van omgeving. Ook kan de maquette uit meerdere lagen bestaan die uit elkaar gehaald kunnen worden, zodat u ook werkelijk in het gebouw kunt kijken. Ook het weergeven van meerdere gebouwen is geen probleem voor ons. Wij kunnen in massa (minder details, maar wel duidelijke vormen) werken of een gedetailleerde maquette maken. Een deel maken we met onze eigen lasermachine waarbij allerlei soorten materialen te gebruiken zijn. Ook werken we met de hand voor de kleinere onderdelen of voor het aanbrengen van kleur. Maquette materialen die wij onder andere gebruiken zijn hout, kunststof, raku-tool, karton en/of piepschuim. Alles kan in elke gewenste kleur gespoten worden.

Direct uw maquette laten maken

Wij kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft over de 3D maquette van een gebouw. Neemt u gerust contact met ons op! Wanneer u direct meer informatie wenst, kunt u ons het beste bellen via (+31) (0)6-15-33-10-46. Een mail versturen kan naar robert[@]maquettebouwwalraven.nl of gebruik ons online contact formulier. Bij uw offerte aanvraag ontvangen wij graag zoveel mogelijk informatie over uw project om de maquette kosten goed in te kunnen schatten en een passend aanbod te kunnen doen. 

WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN

Een overzicht van onze maquettes.

Gedetailleerde maquettes op een grote schaal.

Waarbij de omgeving belangrijk is voor het nieuwbouw project.

Offshore en industriële modellen.

Prototypes, voertuigen, inklapbare woningen.

"Tijdens de voorbereiding van een presentie van een groot nieuwbouwproject, zijn wij in contact gekomen met Maquettebouw Walraven. Ik heb ze gevraagd om mee te denken in de realisatie van de maquette waarbij we gezamenlijk, in open dialoog, tot een prachtig eindresultaat zijn gekomen. De opdrachtgever was zeer tevreden over de maquette behorende bij het ontwerp. Ik heb de samenwerking met Maquettebouw Walraven ervaren als professioneel, ambachtelijk en zorgzaam waarbij de enorme dosis gedrevenheid en enthousiasme zorgt voor een prachtig eindresultaat."
www.michielsenarchitecten.nl

Paul Michielsen

Een nieuwbouwproject komt als het ware tot leven door er een maquette van te laten maken. Op een presentatie is het voor bijvoorbeeld omwonenden gelijk duidelijk hoe een plan er uit kan komen te zien. Nadat de details – prijs, uitwerkingsniveau etc – is overeengekomen, wordt de maquette uitgewerkt in onderling overleg tussen de architect van het plan en Maquettebouw Walraven. Na afloop van de presentatie krijgt de maquette een mooi plekje op kantoor of wordt deze geschonken aan een eventuele samenwerkingspartner. De samenwerking met Maquettebouw Walraven waarderen wij zeer.
Bogor Projectontwikkeling

Hilde Bouter

"Wat als zeer prettig is ervaren door ons bij het samenwerken met Maquettebouw Walraven was het directe en duidelijke contact. Na onze aanvraag voor een maquette is er gelijk telefonisch contact geweest voor een afspraak bij ons op kantoor. Hier hebben we het hele project goed kunnen uitleggen en de mogelijkheden voor een maquette besproken. Hierdoor was het voor iedereen duidelijk wat wel en niet op de maquette te zien zou zijn. Twee dagen later kregen we de offerte welke keurig binnen onze begroting viel. De architect heeft alle benodigde tekeningen voor Maquettebouw Walraven in orde gemaakt. tijdens het maken van de maquette werden we keurig op de hoogte gehouden door foto’s en een afspraak. Hierdoor hadden we een goed beeld en was een aanpassing van het plan geen probleem om nog verwerkt te worden. Het was een hele prettige samenwerking met een schitterende maquette als resultaat."