Contact informatie

Neem contact met ons op.

icon_widget_image 09:00 - 17:00 icon_widget_image Maquettebouw Walraven, Rooseveltstraat 18V 2321BM Leiden icon_widget_image +31 615 331 046 icon_widget_image info@maquettebouwwalraven.nl
Maquettebouw

Maquette Verkeer

OVER ONS

Maquette van verkeerssituatie.

Maquette van verkeer laten maken? Trap dan maar op uw rem, bij ons bent u in goede handen. Bij Maquettebouw Walraven hebben wij ruim 25 jaar ervaring en staan bekend om onze kwaliteit, betrouwbaarheid, open communicatie en snelle leveringen bij het laten maken van een 3D maquette. Wij hebben zeer veel kennis over allerlei soorten maquettes en helpen u graag verder met een verkeer maquette.

Waarom een maquette voor verkeer constructies?

Een maquette laten maken van verkeer kan handig zijn voor meerdere doeleinden. Wanneer u, als gemeente, de bewoners wilt overtuigen van uw bouwplannen. Wanneer u een miniatuur verkeersmodel of maquette van het verkeer heeft, krijgt u een beter beeld van het verkeer, beloop van de wegen, routing, hoogten van bepaalde obstakels en aanwezigheid van voetgangers en/of fietsers. Bij een verkeer maquette kunt u goed zien hoe de wegen lopen, en komen de hoogteverschillen goed naar voren. Wanneer u bijvoorbeeld draaicirkels van vrachtwagens wilt laten zien, is een maquette van het verkeer een goed idee. Ook het plaatsen van bomen en begroeiing is voor ons geen probleem en geeft dus een realistisch beeld weer! Wij kunnen uw verkeer maquette zodanig maken dat deze gemakkelijk mee te nemen is en na afloop als showmodel neergezet kunnen worden, met naar wens een kap eroverheen.

Hoe maken wij een verkeer maquette?

Voor het maken van een verkeer maquette bekijken wij eerst nauwkeurig de bouwtekeningen en kunnen naar wens ook meedenken. De maquette kan zo waarheidsgetrouw gemaakt worden als u wenst, met het plaatsen van auto’s, bussen, fietsers, voetgangers en bomen/begroeiing. Ook kan de maquette uit meerdere lagen bestaan die uit elkaar gehaald kunnen worden, zodat u een eventuele ondergrondse parkeergarage ook zichtbaar is. Wij werken met de hand voor de kleinste onderdelen en gebruiken verder onze eigen lasermachine. Maquette materialen die wij onder andere gebruiken zijn bijvoorbeeld, hout, kunststof, raku-tool, karton en/of piepschuim. Alles kan in elke gewenste kleur gespoten worden.

Direct uw maquette van verkeer laten maken

Contact opnemen kan op meerdere manieren. Een mail versturen kan naar robert@maquettebouwwalraven.nl of gebruik ons online contact formulier. Ook kunt u ons bellen via (+31) (0)6-15-33-10-46. Bij uw offerte aanvraag ontvangen wij graag zoveel mogelijk informatie over uw project om een passend aanbod te kunnen doen voor uw maquette van verkeer. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op en bespreken het laten maken van de maquette en de maquette kosten met u.

WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN

Een overzicht van onze maquettes.

Gedetailleerde maquettes op een grote schaal.

Waarbij de omgeving belangrijk is voor het nieuwbouw project.

Offshore en industriële modellen.

Prototypes, voertuigen, inklapbare woningen.

"Tijdens de voorbereiding van een presentie van een groot nieuwbouwproject, zijn wij in contact gekomen met Maquettebouw Walraven. Ik heb ze gevraagd om mee te denken in de realisatie van de maquette waarbij we gezamenlijk, in open dialoog, tot een prachtig eindresultaat zijn gekomen. De opdrachtgever was zeer tevreden over de maquette behorende bij het ontwerp. Ik heb de samenwerking met Maquettebouw Walraven ervaren als professioneel, ambachtelijk en zorgzaam waarbij de enorme dosis gedrevenheid en enthousiasme zorgt voor een prachtig eindresultaat."
www.michielsenarchitecten.nl

Paul Michielsen

Een nieuwbouwproject komt als het ware tot leven door er een maquette van te laten maken. Op een presentatie is het voor bijvoorbeeld omwonenden gelijk duidelijk hoe een plan er uit kan komen te zien. Nadat de details – prijs, uitwerkingsniveau etc – is overeengekomen, wordt de maquette uitgewerkt in onderling overleg tussen de architect van het plan en Maquettebouw Walraven. Na afloop van de presentatie krijgt de maquette een mooi plekje op kantoor of wordt deze geschonken aan een eventuele samenwerkingspartner. De samenwerking met Maquettebouw Walraven waarderen wij zeer.
Bogor Projectontwikkeling

Hilde Bouter

"Wat als zeer prettig is ervaren door ons bij het samenwerken met Maquettebouw Walraven was het directe en duidelijke contact. Na onze aanvraag voor een maquette is er gelijk telefonisch contact geweest voor een afspraak bij ons op kantoor. Hier hebben we het hele project goed kunnen uitleggen en de mogelijkheden voor een maquette besproken. Hierdoor was het voor iedereen duidelijk wat wel en niet op de maquette te zien zou zijn. Twee dagen later kregen we de offerte welke keurig binnen onze begroting viel. De architect heeft alle benodigde tekeningen voor Maquettebouw Walraven in orde gemaakt. tijdens het maken van de maquette werden we keurig op de hoogte gehouden door foto’s en een afspraak. Hierdoor hadden we een goed beeld en was een aanpassing van het plan geen probleem om nog verwerkt te worden. Het was een hele prettige samenwerking met een schitterende maquette als resultaat."