Contact informatie

Neem contact met ons op.

icon_widget_image 09:00 - 17:00 icon_widget_image Maquettebouw Walraven, Rooseveltstraat 18V 2321BM Leiden icon_widget_image +31 615 331 046 icon_widget_image info@maquettebouwwalraven.nl
Maquettebouw

Maquette Vliegtuig

OVER ONS

Maquette van een vliegtuig.

Maquette van een vliegtuig laten maken? Bij Maquettebouw Walraven maakt u een zachte landing. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring en staan bekend om onze kwaliteit, betrouwbaarheid, open communicatie en snelle leveringen. Wij hebben zeer veel kennis over allerlei soorten maquettes en maken met kennis en kunde een prachtige vliegtuig maquette! Meer weten over een maquette laten maken of de maquette kosten? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

Waarom een maquette van een vliegtuig?

Een maquette van een vliegtuig geeft een realistisch beeld weer. Zeker wanneer u kiest voor een opengewerkt model. Op die manier kunt u, en kunnen uw klanten, de binnenkant van het vliegtuig zien, evenals de kleurstellingen. Of u nu een vliegtuig maquette van uw eigen privé vliegtuig wilt laten maken of van een grote commerciële Boeing, alles is mogelijk. Een maquette vliegtuig staat mooi als presentatie of vormt een ideaal en uniek geschenk aan een liefhebber!

Hoe maken wij een vliegtuig maquette?

Voor het maken van een vliegtuig maquette gebruiken we allerlei technieken. We zullen de bouwtekeningen nauwkeurig bestuderen voordat we van slag gaan waarbij we ook advies kunnen geven over het plaatsen van een stofkap of presentatie op een sokkel. Ook kan de maquette uit meerdere lagen bestaan die uit elkaar gehaald kunnen worden, zodat u ook werkelijk in het vliegtuig kunt kijken. Ook kan het vliegtuig deels open worden gewerkt, zodat in één oogopslag zowel binnenkant als buitenkant goed zichtbaar is. Wij werken met een lasermachine en doen kleine onderdelen met de hand. Maquette materialen die wij onder andere gebruiken zijn bijvoorbeeld, hout, kunststof, raku-tool, karton en/of piepschuim. Bij een vliegtuig zijn aluminium of andere metalen ook bespreekbaar. Alles kan in elke gewenste kleur gespoten worden.

Direct uw maquette vliegtuig laten maken

Wanneer u direct contact wilt met ons, kunt u ons het beste bellen via (+31) (0)6-15-33-10-46. Een mail versturen kan naar robert@maquettebouwwalraven.nl of gebruik ons online contact formulier. Bij uw offerte aanvraag ontvangen wij graag zoveel mogelijk informatie over uw project om een passend aanbod te kunnen doen voor het maquette vliegtuig. Uiteraard zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen over de 3D maquette laten maken. Op naar een goede samenwerking!

WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN

Een overzicht van onze maquettes.

Gedetailleerde maquettes op een grote schaal.

Waarbij de omgeving belangrijk is voor het nieuwbouw project.

Offshore en industriële modellen.

Prototypes, voertuigen, inklapbare woningen.

"Tijdens de voorbereiding van een presentie van een groot nieuwbouwproject, zijn wij in contact gekomen met Maquettebouw Walraven. Ik heb ze gevraagd om mee te denken in de realisatie van de maquette waarbij we gezamenlijk, in open dialoog, tot een prachtig eindresultaat zijn gekomen. De opdrachtgever was zeer tevreden over de maquette behorende bij het ontwerp. Ik heb de samenwerking met Maquettebouw Walraven ervaren als professioneel, ambachtelijk en zorgzaam waarbij de enorme dosis gedrevenheid en enthousiasme zorgt voor een prachtig eindresultaat."
www.michielsenarchitecten.nl

Paul Michielsen

Een nieuwbouwproject komt als het ware tot leven door er een maquette van te laten maken. Op een presentatie is het voor bijvoorbeeld omwonenden gelijk duidelijk hoe een plan er uit kan komen te zien. Nadat de details – prijs, uitwerkingsniveau etc – is overeengekomen, wordt de maquette uitgewerkt in onderling overleg tussen de architect van het plan en Maquettebouw Walraven. Na afloop van de presentatie krijgt de maquette een mooi plekje op kantoor of wordt deze geschonken aan een eventuele samenwerkingspartner. De samenwerking met Maquettebouw Walraven waarderen wij zeer.
Bogor Projectontwikkeling

Hilde Bouter

"Wat als zeer prettig is ervaren door ons bij het samenwerken met Maquettebouw Walraven was het directe en duidelijke contact. Na onze aanvraag voor een maquette is er gelijk telefonisch contact geweest voor een afspraak bij ons op kantoor. Hier hebben we het hele project goed kunnen uitleggen en de mogelijkheden voor een maquette besproken. Hierdoor was het voor iedereen duidelijk wat wel en niet op de maquette te zien zou zijn. Twee dagen later kregen we de offerte welke keurig binnen onze begroting viel. De architect heeft alle benodigde tekeningen voor Maquettebouw Walraven in orde gemaakt. tijdens het maken van de maquette werden we keurig op de hoogte gehouden door foto’s en een afspraak. Hierdoor hadden we een goed beeld en was een aanpassing van het plan geen probleem om nog verwerkt te worden. Het was een hele prettige samenwerking met een schitterende maquette als resultaat."