Contact informatie

Neem contact met ons op.

icon_widget_image 09:00 - 17:00 icon_widget_image Maquettebouw Walraven, Rooseveltstraat 18V 2321BM Leiden icon_widget_image +31 615 331 046 icon_widget_image info@maquettebouwwalraven.nl
Maquettebouw

Maquettebouwer: Maquettebouw Walraven

OVER ONS

Maquettebouwer: Maquettebouw Walraven.

Maquettebouw Walraven bestaat sinds 1994 en is een echt familiebedrijf met zeer brede ervaring. Wij werken met vele vaste opdrachtgevers en ieder jaar sluiten daar een aantal nieuwe projectontwikkelaars of architectenbureaus bij aan. Wij kunnen een maquette in
elke gewenste vorm of schaal voor u maken. Een goede maquette geeft een accuraat
gedetailleerd beeld weer van het gebouw/gebied waar het project over gaat. Voor
Maquettebouw Walraven is het van belang kwaliteit te leveren en wij hanteren dan ook een persoonlijke aanpak.

Jarenlange ervaring als maquettebouwer

Maquettebouw Walraven bestaat in 2020 alweer 26 jaar. In het maquettebouw bedrijf wordt veel met de hand gemaakt maar ook machines, zoals een lasersnijder, ontbreken niet. Alles wat we nodig hebben om zeer complexe, gedetailleerde en kwalitatief hoogstaande maquettes te maken is aanwezig. Tijdens het maken van de maquettes is er veel overleg met de opdrachtgevers en kunnen zij naar wens komen kijken naar het proces. Sinds de start van het bedrijf zijn vele opdrachtgevers blijvend teruggekomen met hun aanvragen. Ook ontvangen wij jaarlijks veel aanvragen van nieuwe projectontwikkelaars en architectenbureaus. Daarnaast gebeurt het ook dat wij voor een particulier een kleine maquette van bijvoorbeeld een huis maken of zelfs kinderen ondersteunen met materiaal voor hun spreekbeurten. De wereld van maquettes is een mooie wereld die niet voor iedereen bekend is. De kwaliteit, betrouwbaarheid, open communicatie en snelle leveringen zullen ongetwijfeld redenen zijn waarom klanten steeds bij ons maquettebouw bedrijf terugkomen.

Diverse maquettes

Kunststof biedt zeer veel mogelijkheden en is een vaak gebruikt maquette materiaal. Met kunststof kunnen wij zeer goed op detailniveau werken en veel verschillende andere bouwmaterialen nabootsen. Denk hierbij aan baksteen, hout, dakpannen, allerlei soorten bestrating of aluminium panelen. Ook is kunststof in alle kleuren te spuiten. Dit maquette materiaal geeft veel vorm vrijheid waarbij strakke afwerkingen mogelijk zijn. Ook is het materiaal zeer geschikt voor onze lasersnijder. Kortom een veelzijdige materiaalsoort.

Contact opnemen

Contact opnemen kan via ons online contactformulier, per e-mail (robert[@]maquettebouwwalraven.nl of door ons te bellen via (+31) (0)6-15-33-10-46. Bij uw offerte aanvraag ontvangen wij graag zoveel mogelijk informatie om een passend aanbod te kunnen doen.

WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN

Een overzicht van onze maquettes.

Gedetailleerde maquettes op een grote schaal.

Waarbij de omgeving belangrijk is voor het nieuwbouw project.

Offshore en industriële modellen.

Prototypes, voertuigen, inklapbare woningen.

"Tijdens de voorbereiding van een presentie van een groot nieuwbouwproject, zijn wij in contact gekomen met Maquettebouw Walraven. Ik heb ze gevraagd om mee te denken in de realisatie van de maquette waarbij we gezamenlijk, in open dialoog, tot een prachtig eindresultaat zijn gekomen. De opdrachtgever was zeer tevreden over de maquette behorende bij het ontwerp. Ik heb de samenwerking met Maquettebouw Walraven ervaren als professioneel, ambachtelijk en zorgzaam waarbij de enorme dosis gedrevenheid en enthousiasme zorgt voor een prachtig eindresultaat."
www.michielsenarchitecten.nl

Paul Michielsen

Een nieuwbouwproject komt als het ware tot leven door er een maquette van te laten maken. Op een presentatie is het voor bijvoorbeeld omwonenden gelijk duidelijk hoe een plan er uit kan komen te zien. Nadat de details – prijs, uitwerkingsniveau etc – is overeengekomen, wordt de maquette uitgewerkt in onderling overleg tussen de architect van het plan en Maquettebouw Walraven. Na afloop van de presentatie krijgt de maquette een mooi plekje op kantoor of wordt deze geschonken aan een eventuele samenwerkingspartner. De samenwerking met Maquettebouw Walraven waarderen wij zeer.
Bogor Projectontwikkeling

Hilde Bouter

"Wat als zeer prettig is ervaren door ons bij het samenwerken met Maquettebouw Walraven was het directe en duidelijke contact. Na onze aanvraag voor een maquette is er gelijk telefonisch contact geweest voor een afspraak bij ons op kantoor. Hier hebben we het hele project goed kunnen uitleggen en de mogelijkheden voor een maquette besproken. Hierdoor was het voor iedereen duidelijk wat wel en niet op de maquette te zien zou zijn. Twee dagen later kregen we de offerte welke keurig binnen onze begroting viel. De architect heeft alle benodigde tekeningen voor Maquettebouw Walraven in orde gemaakt. tijdens het maken van de maquette werden we keurig op de hoogte gehouden door foto’s en een afspraak. Hierdoor hadden we een goed beeld en was een aanpassing van het plan geen probleem om nog verwerkt te worden. Het was een hele prettige samenwerking met een schitterende maquette als resultaat."