Contact informatie

Neem contact met ons op.

icon_widget_image 09:00 - 17:00 icon_widget_image Maquettebouw Walraven, Rooseveltstraat 18V 2321BM Leiden icon_widget_image +31 615 331 046 icon_widget_image info@maquettebouwwalraven.nl
Image Alt

Stedenbouw

STEDENBOUW
Home » Stedenbouw

Stedenbouw

Op deze pagina ziet u diverse stedenbouwkundige maquettes die door Maquettebouw Walraven gemaakt zijn. Zowel gedetailleerd als in blokvorm geven deze Stedenbouwkundig maquettes een duidelijk en realistisch 3D beeld van uw project of stadsdeel weer.

Bij een stedenbouwkundige maquette is er meer te zien van de omgeving dan bij een architectonische maquette. Daar tegenover staat weer dat de architectonische maquette gedetailleerder is dan de stedenbouwkundige variant. De maquettes van Maquettebouw Walraven worden doorgaans gemaakt van kunststof en hout. Dit gebeurt altijd in overleg met de opdrachtgever zodat we de beste materialen en kleuren bepalen. Als laatste bespreken en bekijken we ook nog bij welke schaal de maquette het beste tot zijn recht komt.

Andere diensten

Offshore en industriële modellen.

Gedetailleerde maquettes op een grote schaal.

Prototypes, voertuigen, inklapbare woningen.

Welke schaal is mogelijk bij een architectuur maquette?

Vaak is de schaal van een architectuur maquette ergens tussen de 1:5 en ongeveer 1:200.

Wat kost een architectuur maquette?

Dit hangt sterk af van de schaal en afmeting van het gebouw en dus de maquette.

Kan er over deze maquettes ook een stofkap?

Jazeker, over deze maquettes kan een stofkap. Wat we ook altijd te sterkste aanraden.

Kan er ook verlichting in de maquette gemaakt worden?

Ja dat kan. Als verlichting maken wij altijd gebruik van led verlichting.

Projecten

Projecten
"Wat als zeer prettig is ervaren door ons bij het samenwerken met Maquettebouw Walraven was het directe en duidelijke contact. Na onze aanvraag voor een maquette is er gelijk telefonisch contact geweest voor een afspraak bij ons op kantoor. Hier hebben we het hele project goed kunnen uitleggen en de mogelijkheden voor een maquette besproken. Hierdoor was het voor iedereen duidelijk wat wel en niet op de maquette te zien zou zijn. Twee dagen later kregen we de offerte welke keurig binnen onze begroting viel. De architect heeft alle benodigde tekeningen voor Maquettebouw Walraven in orde gemaakt. tijdens het maken van de maquette werden we keurig op de hoogte gehouden door foto’s en een afspraak. Hierdoor hadden we een goed beeld en was een aanpassing van het plan geen probleem om nog verwerkt te worden. Het was een hele prettige samenwerking met een schitterende maquette als resultaat."
"Ik zocht een maquettebouwer om mijn presentatie meer volume te geven door middel van een maquette van het nieuwbouw project. Ik wist alleen niet zo goed hoe de maquette vorm te geven wat wel te laten zien en wat niet. Ik kwam via via terecht bij Maquettebouw Walraven. Na telefonische contact met Robert en een persoonlijke afspraak om alle punten door te lopen was de prijs goed en wist ik wat ik van de maquette kon verwachten. Robert gaf me opties en dacht mee om de maquette zo optimaal mogelijk te kunnen maken voor de presentatie. De maquette was precies zoals ik me had voorgesteld. Heel tevreden dus met de samenwerking met Robert van Maquettebouw Walraven."
"Maquettebouw Walraven is een kleinschalig maquettebouw bureau waar persoonlijk contact belangrijk is. Dat was goed te merken in onze eerste contacten. Robert dacht mee en gaf ons verschillende opties waar we nog niet eerder aan hadden gedacht. Hierdoor kwam de presentatie van ons nieuwbouw project beter tot zijn recht."