Contact informatie

Neem contact met ons op.

icon_widget_image 09:00 - 17:00 icon_widget_image Maquettebouw Walraven, Rooseveltstraat 18V 2321BM Leiden icon_widget_image +31 615 331 046 icon_widget_image info@maquettebouwwalraven.nl
Maquettebouw

Werkwijze

WERKWIJZE
Maquettebouw
Cirkel

Stap 1

U stuurt ons een aanvraag met informatie van uw project zodat wij een offerte kunnen maken.

Maquettebouw
Cirkel

Stap 2

Wij bekijken de informatie en nemen contact op om alles voor de offerte goed af te stemmen. Denk hierbij aan de afmeting, van welk materiaal, hoever de detaillering nodig is, het afleveren, de tijds planning, de kleuren.

Maquettebouw
Cirkel

Stap 3

Nadat we al de vragen hebben doorgenomen en duidelijk is hoe de maquette er uit moet komen te zien maken wij binnen enkele dagen de offerte.

Maquettebouw
Cirkel

Stap 4

Wanneer wij de opdracht krijgen gaan we gelijk aan de slag met het bestellen van de benodigde materialen. We starten met het tekenwerk zodat oa de lasersnijder aan de slag kan.

Maquettebouw
Cirkel

Stap 5

Als alle onderdelen zijn gemaakt worden ze in de juiste kleuren gespoten en verder klaargemaakt om in elkaar gezet te worden tot een geheel.

Maquettebouw
Cirkel

Stap 6

Alle onderdelen zijn in elkaar gezet en de maquette is bijna klaar. De bestaande bebouwing samen met de nieuwbouw worden op de basisplaat vastgemaakt.

Maquettebouw
Cirkel

Stap 7

de maquette wordt verder afgewerkt en aangekleed met bomen, auto, figuren etc. De eventuele stofkap wordt vast gemaakt op de basisplaat en de maquette is klaar voor vertrek.

Maquettebouw
WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN

Een overzicht van onze maquettes.

Gedetailleerde maquettes op een grote schaal.

Waarbij de omgeving belangrijk is voor het nieuwbouw project.

Offshore en industriële modellen.

Prototypes, voertuigen, inklapbare woningen.

Projecten

Projecten