Contact informatie

Neem contact met ons op.

icon_widget_image 09:00 - 17:00 icon_widget_image Maquettebouw Walraven, Rooseveltstraat 18V 2321BM Leiden icon_widget_image +31 615 331 046 icon_widget_image info@maquettebouwwalraven.nl
Image Alt

Architectuur

ARCHITECTUUR
Home » Architectuur

Architectonische maquette

Op deze pagina ziet u een aantal architectonische maquette die door Maquettebouw Walraven gemaakt zijn. Zowel gedetailleerd als in blokvorm geven deze architectonische maquettes een duidelijk en realistisch 3D beeld van uw project weer. Vooral bij gedetailleerde architectonische maquettes is in één oogopslag duidelijk te zien hoe het project er qua kleuren, verhoudingen en details in het echt uit komt te zien.

Daarom zal er vaak minder omgeving te zien zijn dan bij een stedenbouwkundige maquette. Onze maquettes worden voornamelijk van kunststof en hout gemaakt. We overleggen natuurlijk altijd met u zodat we de juiste materialen en kleuren kunnen bepalen. Tot slot wordt er ook gekeken bij welke schaal de uitstraling van de maquette het beste tot zijn recht komt. Onder andere projectontwikkelaars, architecten en gemeenten werken met dit soort architectonische maquette.

Andere diensten

Offshore en industriële modellen.

Waarbij de omgeving belangrijk is voor het nieuwbouw project.

Prototypes, voertuigen, inklapbare woningen.

Welke schaal is mogelijk bij een architectuur maquette?

Vaak is de schaal van een architectuur maquette ergens tussen de 1:5 en ongeveer 1:200.

Wat kost een architectuur maquette?

Dit hangt sterk af van de schaal en afmeting van het gebouw en dus de maquette.

Kan er over deze maquettes ook een stofkap?

Jazeker, over deze maquettes kan een stofkap. Wat we ook altijd te sterkste aanraden.

Kan er ook verlichting in de maquette gemaakt worden?

Ja dat kan. Als verlichting maken wij altijd gebruik van led verlichting.

Projecten

Projecten
"Wat als zeer prettig is ervaren door ons bij het samenwerken met Maquettebouw Walraven was het directe en duidelijke contact. Na onze aanvraag voor een maquette is er gelijk telefonisch contact geweest voor een afspraak bij ons op kantoor. Hier hebben we het hele project goed kunnen uitleggen en de mogelijkheden voor een maquette besproken. Hierdoor was het voor iedereen duidelijk wat wel en niet op de maquette te zien zou zijn. Twee dagen later kregen we de offerte welke keurig binnen onze begroting viel. De architect heeft alle benodigde tekeningen voor Maquettebouw Walraven in orde gemaakt. tijdens het maken van de maquette werden we keurig op de hoogte gehouden door foto’s en een afspraak. Hierdoor hadden we een goed beeld en was een aanpassing van het plan geen probleem om nog verwerkt te worden. Het was een hele prettige samenwerking met een schitterende maquette als resultaat."
"Ik zocht een maquettebouwer om mijn presentatie meer volume te geven door middel van een maquette van het nieuwbouw project. Ik wist alleen niet zo goed hoe de maquette vorm te geven wat wel te laten zien en wat niet. Ik kwam via via terecht bij Maquettebouw Walraven. Na telefonische contact met Robert en een persoonlijke afspraak om alle punten door te lopen was de prijs goed en wist ik wat ik van de maquette kon verwachten. Robert gaf me opties en dacht mee om de maquette zo optimaal mogelijk te kunnen maken voor de presentatie. De maquette was precies zoals ik me had voorgesteld. Heel tevreden dus met de samenwerking met Robert van Maquettebouw Walraven."
"Maquettebouw Walraven is een kleinschalig maquettebouw bureau waar persoonlijk contact belangrijk is. Dat was goed te merken in onze eerste contacten. Robert dacht mee en gaf ons verschillende opties waar we nog niet eerder aan hadden gedacht. Hierdoor kwam de presentatie van ons nieuwbouw project beter tot zijn recht."