Contact informatie

Neem contact met ons op.

icon_widget_image 09:00 - 17:00 icon_widget_image Maquettebouw Walraven, Rooseveltstraat 18V 2321BM Leiden icon_widget_image +31 615 331 046 icon_widget_image info@maquettebouwwalraven.nl
Image Alt

Over ons

OVER ONS
Home » Over ons

Maquettebouw Walraven.

Met onze jarenlange ervaring en vader op zoon doorgegeven kennis in het maken van maquette bent u aan het juiste adres voor een goede en betrouwbare maquettebouwer. Met onze kennis en gespecialiseerde machines kunnen we uw project tot een prachtige maquette omzetten.
Neem gerust contact met ons op om van gedachten te wisselen.

Mooie maquette
voor een scherpe prijs.

Wij maken een mooie maquette voor een scherpe en nette prijs van uw project.

Over ons

Maquettebouw Walraven is opricht in 1994 door Bram Walraven. Vanuit zijn werkervaring als maquettebouwer bij verschillende maquettebouw bedrijven die gespecialiseerd waren in petrochemische modellen en maquettes is hij voor zichzelf begon. Gestart met het bedrijf Maquettebouw Walraven vanuit de garage van een paar m2 en later vanuit het huidige pand aan de Rooseveltstraat 18V in Leiden.
Sinds de oprichting van Maquettebouw Walraven ben ik, Robert Walraven, nauw betrokken bij het bedrijf. Na mijn HBO studie bouwkunde in Den Haag heb ik bij verschillende bouwbedrijven gewerkt, zoals een architect, gevelbekleding bedrijf, een groot bouwbedrijf en een kleine aannemer. Het helpen van mijn vader bij het maken van maquettes bleef ik altijd doen in mijn vrije uren. hierdoor ben ik langzaam het bedrijf ingerold en uiteindelijk volledig ingestapt.

Maquettes maken doen we nog steeds met veel passie en liefde voor het vak en de maquettes.

WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN

Een overzicht van onze maquettes.

Gedetailleerde maquettes op een grote schaal.

Waarbij de omgeving belangrijk is voor het nieuwbouw project.

Offshore en industriële modellen.

Prototypes, voertuigen, inklapbare woningen.

"Wat als zeer prettig is ervaren door ons bij het samenwerken met Maquettebouw Walraven was het directe en duidelijke contact. Na onze aanvraag voor een maquette is er gelijk telefonisch contact geweest voor een afspraak bij ons op kantoor. Hier hebben we het hele project goed kunnen uitleggen en de mogelijkheden voor een maquette besproken. Hierdoor was het voor iedereen duidelijk wat wel en niet op de maquette te zien zou zijn. Twee dagen later kregen we de offerte welke keurig binnen onze begroting viel. De architect heeft alle benodigde tekeningen voor Maquettebouw Walraven in orde gemaakt. tijdens het maken van de maquette werden we keurig op de hoogte gehouden door foto’s en een afspraak. Hierdoor hadden we een goed beeld en was een aanpassing van het plan geen probleem om nog verwerkt te worden. Het was een hele prettige samenwerking met een schitterende maquette als resultaat."
"Ik zocht een maquettebouwer om mijn presentatie meer volume te geven door middel van een maquette van het nieuwbouw project. Ik wist alleen niet zo goed hoe de maquette vorm te geven wat wel te laten zien en wat niet. Ik kwam via via terecht bij Maquettebouw Walraven. Na telefonische contact met Robert en een persoonlijke afspraak om alle punten door te lopen was de prijs goed en wist ik wat ik van de maquette kon verwachten. Robert gaf me opties en dacht mee om de maquette zo optimaal mogelijk te kunnen maken voor de presentatie. De maquette was precies zoals ik me had voorgesteld. Heel tevreden dus met de samenwerking met Robert van Maquettebouw Walraven."
"Maquettebouw Walraven is een kleinschalig maquettebouw bureau waar persoonlijk contact belangrijk is. Dat was goed te merken in onze eerste contacten. Robert dacht mee en gaf ons verschillende opties waar we nog niet eerder aan hadden gedacht. Hierdoor kwam de presentatie van ons nieuwbouw project beter tot zijn recht."