Contact informatie

Neem contact met ons op.

icon_widget_image 09:00 - 17:00 icon_widget_image Maquettebouw Walraven, Rooseveltstraat 18V 2321BM Leiden icon_widget_image +31 615 331 046 icon_widget_image info@maquettebouwwalraven.nl
Maquettebouw

Maquette kosten

OVER ONS

Maquette Kosten.

Met onze jarenlange ervaring en vader op zoon doorgegeven kennis in het maken van maquette bent u aan het juiste adres bij Maquettebouw Walraven voor een goede en betrouwbare maquettebouwer. Met onze kennis en gespecialiseerde machines kunnen we uw project tot een prachtige maquette omzetten.
Neem gerust contact met ons op om van gedachten te wisselen.

Hoe berekenen wij de kosten van de maquettes?

Na het binnenkomen van de aanvraag nemen we contact met u op en bespreken we welke tijdsduur naar grove schatting nodig is om de maquette voor u te maken. Aan de hand van de door u geleverde tekeningen en/of impressie beelden bespreken we uw wensen voor de maquette. Denk hierbij aan materiaal gebruik, kleur gebruik, de schaal, de gedetailleerdheid, eventueel een stofkap en het afleveren. Deze informatie is nodig voor het maken van een accurate offerte. De offerte zal zo spoedig mogelijk naar u gestuurd worden.

Diverse mogelijkheden

Bij het maken van een maquette kunnen we meerdere technieken en materialen gebruiken, van volledig handgemaakt, tot deels machinaal vervaardigd. Hoe gedetailleerder uw 3D maquette, hoe hoger de kosten doorgaans zijn. Tevens kan er verlichting aangebracht worden, kunnen meerdere kleuren gebruikt worden en ook het plaatsen van omgevingsfiguren (bomen, auto’s mensen) is mogelijk. Het toevoegen van reliëf, weergeven van water of verspringen van gevels is allemaal mogelijk. Wanneer u deze opties aanvraagt, zullen de kosten hoger liggen dan enkel een maquette bestaande uit blokvormen.

Laat direct de kosten van uw maquette berekenen!

Wilt u een overzicht van uw maquette kosten? Laat dan direct deze kosten door ons berekenen. Wij denken met u mee om een zo voordelig mogelijk kosten-overzicht te geven. Wij houden rekening met al uw wensen en staan graag paraat met persoonlijk advies voor een maquette laten maken.

Contact opnemen

Contact opnemen kan op een aantal manieren. Wanneer u direct meer informatie wens kun u ons bellen via (+31) (0)6-15-33-10-46. Een mail versturen kan naar robert[@]maquettebouwwalraven.nl of gebruik ons online contact formulier. Bij uw offerte aanvraag ontvangen wij graag zoveel mogelijk informatie over uw project om een passend aanbod te kunnen doen.

WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN

Een overzicht van onze maquettes.

Gedetailleerde maquettes op een grote schaal.

Waarbij de omgeving belangrijk is voor het nieuwbouw project.

Offshore en industriële modellen.

Prototypes, voertuigen, inklapbare woningen.

"Tijdens de voorbereiding van een presentie van een groot nieuwbouwproject, zijn wij in contact gekomen met Maquettebouw Walraven. Ik heb ze gevraagd om mee te denken in de realisatie van de maquette waarbij we gezamenlijk, in open dialoog, tot een prachtig eindresultaat zijn gekomen. De opdrachtgever was zeer tevreden over de maquette behorende bij het ontwerp. Ik heb de samenwerking met Maquettebouw Walraven ervaren als professioneel, ambachtelijk en zorgzaam waarbij de enorme dosis gedrevenheid en enthousiasme zorgt voor een prachtig eindresultaat."
www.michielsenarchitecten.nl

Paul Michielsen

Een nieuwbouwproject komt als het ware tot leven door er een maquette van te laten maken. Op een presentatie is het voor bijvoorbeeld omwonenden gelijk duidelijk hoe een plan er uit kan komen te zien. Nadat de details – prijs, uitwerkingsniveau etc – is overeengekomen, wordt de maquette uitgewerkt in onderling overleg tussen de architect van het plan en Maquettebouw Walraven. Na afloop van de presentatie krijgt de maquette een mooi plekje op kantoor of wordt deze geschonken aan een eventuele samenwerkingspartner. De samenwerking met Maquettebouw Walraven waarderen wij zeer.
Bogor Projectontwikkeling

Hilde Bouter

"Wat als zeer prettig is ervaren door ons bij het samenwerken met Maquettebouw Walraven was het directe en duidelijke contact. Na onze aanvraag voor een maquette is er gelijk telefonisch contact geweest voor een afspraak bij ons op kantoor. Hier hebben we het hele project goed kunnen uitleggen en de mogelijkheden voor een maquette besproken. Hierdoor was het voor iedereen duidelijk wat wel en niet op de maquette te zien zou zijn. Twee dagen later kregen we de offerte welke keurig binnen onze begroting viel. De architect heeft alle benodigde tekeningen voor Maquettebouw Walraven in orde gemaakt. tijdens het maken van de maquette werden we keurig op de hoogte gehouden door foto’s en een afspraak. Hierdoor hadden we een goed beeld en was een aanpassing van het plan geen probleem om nog verwerkt te worden. Het was een hele prettige samenwerking met een schitterende maquette als resultaat."