Contact informatie

Neem contact met ons op.

icon_widget_image 09:00 - 17:00 icon_widget_image Maquettebouw Walraven, Rooseveltstraat 18V 2321BM Leiden icon_widget_image +31 615 331 046 icon_widget_image info@maquettebouwwalraven.nl
Maquettebouw

Maquette Tuin

OVER ONS

Maquette van een tuin.

Maquette van een tuin laten maken? Maquettebouw Walraven helpt u graag verder. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring en staan bekend om onze kwaliteit, betrouwbaarheid, transparante communicatie en snelle service. Wij hebben zeer veel kennis over allerlei soorten maquettes en weten als geen ander hoe een tuin maquette eruit moet komen te zien. Meer weten over een maquette laten maken? Lees dan snel verder.

Waarom een maquette van uw tuin?

Een tuin maquette kan handig zijn voor meerdere doeleinden. Wanneer u uw eigen tuin wilt laten aanleggen, of wanneer u als hovenier wilt laten zien aan uw klant hoe een tuin eruit kan zien. Wanneer uw een miniatuur tuin model heeft, krijgt u een beter beeld van uw tuin en de mogelijkheden dan een platte (digitale) tekening. Bij een tuin maquette kunt u goed zien hoe de paden lopen, en komen de hoogtes/breedtes van borders goed naar voren. Ook het plaatsen van bomen en begroeiing is voor ons geen probleem en geeft dus een realistisch beeld weer! Wij kunnen uw tuin maquette zodanig maken dat deze gemakkelijk mee te nemen is en na afloop als showmodel neergezet kunnen worden. En ook in een grote oplage of verschillende maten kunnen wij leveren.

Hoe maken wij een tuin maquette?

Voor het maken van een maquette van een tuin gebruiken we meerdere technieken. We zullen de ontwerpen nauwkeurig bestuderen voordat we aan de slag gaan waarbij we ook advies kunnen geven over punten waar u mogelijk nog niet helemaal uit bent. Een deel maken we met onze eigen lasermachine waarbij allerlei soorten materialen te gebruiken zijn. Ook werken we met de hand voor de kleine onderdelen. Maquette materialen die wij onder andere gebruiken zijn hout, kunststof, raku-tool, karton en/of piepschuim. Alles kan in elke gewenste kleur gespoten worden. Bij een tuin maquette kunnen wij begroeiing, beplanting, bomen, aarde, zand en water zeer natuurgetrouw weergeven.

Direct een maquette van uw tuin laten maken

Als u weet dat u een tuin 3D maquette wilt laten maken, neem dan gelijk contact met ons op. Wij gaan direct van start. Voor meer informatie en een kennismaking met ons, kunt u het beste bellen naar (+31) (0)6-15-33-10-46. Een mail versturen kan naar robert@maquettebouwwalraven.nl of vul ons online contact formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op. Bij uw offerte aanvraag ontvangen wij graag zoveel mogelijk informatie en bouwtekeningen en/of ontwerpen van uw project om een goede beraming van de maquette kosten te kunnen maken en een passend aanbod te kunnen doen.

WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN

Een overzicht van onze maquettes.

Gedetailleerde maquettes op een grote schaal.

Waarbij de omgeving belangrijk is voor het nieuwbouw project.

Offshore en industriële modellen.

Prototypes, voertuigen, inklapbare woningen.

"Tijdens de voorbereiding van een presentie van een groot nieuwbouwproject, zijn wij in contact gekomen met Maquettebouw Walraven. Ik heb ze gevraagd om mee te denken in de realisatie van de maquette waarbij we gezamenlijk, in open dialoog, tot een prachtig eindresultaat zijn gekomen. De opdrachtgever was zeer tevreden over de maquette behorende bij het ontwerp. Ik heb de samenwerking met Maquettebouw Walraven ervaren als professioneel, ambachtelijk en zorgzaam waarbij de enorme dosis gedrevenheid en enthousiasme zorgt voor een prachtig eindresultaat."
www.michielsenarchitecten.nl

Paul Michielsen

Een nieuwbouwproject komt als het ware tot leven door er een maquette van te laten maken. Op een presentatie is het voor bijvoorbeeld omwonenden gelijk duidelijk hoe een plan er uit kan komen te zien. Nadat de details – prijs, uitwerkingsniveau etc – is overeengekomen, wordt de maquette uitgewerkt in onderling overleg tussen de architect van het plan en Maquettebouw Walraven. Na afloop van de presentatie krijgt de maquette een mooi plekje op kantoor of wordt deze geschonken aan een eventuele samenwerkingspartner. De samenwerking met Maquettebouw Walraven waarderen wij zeer.
Bogor Projectontwikkeling

Hilde Bouter

"Wat als zeer prettig is ervaren door ons bij het samenwerken met Maquettebouw Walraven was het directe en duidelijke contact. Na onze aanvraag voor een maquette is er gelijk telefonisch contact geweest voor een afspraak bij ons op kantoor. Hier hebben we het hele project goed kunnen uitleggen en de mogelijkheden voor een maquette besproken. Hierdoor was het voor iedereen duidelijk wat wel en niet op de maquette te zien zou zijn. Twee dagen later kregen we de offerte welke keurig binnen onze begroting viel. De architect heeft alle benodigde tekeningen voor Maquettebouw Walraven in orde gemaakt. tijdens het maken van de maquette werden we keurig op de hoogte gehouden door foto’s en een afspraak. Hierdoor hadden we een goed beeld en was een aanpassing van het plan geen probleem om nog verwerkt te worden. Het was een hele prettige samenwerking met een schitterende maquette als resultaat."